9. kesäkuuta 2010
Kinkkuvoileipäkakku
Noin 3 pss paahtoleipää, koko 3x4
Täyte:
250 g kurkkusalaattia
5 dl kermaa
200g majoneesia
0,4 kg palvikinkku
200g tuorejuustoa
Persiljaa ja mustapippuria
Päälle
3 prk smetanaa
400g tuorejuustoa
Päällä
Rucolaa,
kylmäsavukinkkua,
palvikinkkua,
kurkkua,
tomaattia,
herneenversoa,
aamupalajuustoa
Vaahdota kerma vaahdoksi. Lisää siihen kurkkusalaatti, majoneesi ja tuorejuusto. Hienonna palvikinkku ja lisää seokseen. Mausta. Anna maustua jääkaapissa pari tuntia. Tarkista maku.
Leikkaa paahtoleivistä reunat pois. Laita ensimmäinen kerros tarjottimelle. Kostuta kasvisliemellä, levitä täytteestä noin 1/3. Laita toinen kerros leipää ja kostuta. Laita täytteestä noin puolet. Laita kolmas kerros leipää ja kostutan. Lisää loput täytteestä ja laita viimeinen kerros leipää päälle. Kostuta. Vuoraa kakku kelmulla ja anna olla yön yli jääkaapissa.
Vaahdota smetana ja tuorejuusto. Levitä kakun päälle. Koristele
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Härttinen sentään. Ihania kakkuja!
VastaaPoista